CamperStudio

Peterdi János fényképész

Szlovénia

Zsófi rágta a fülemet. Olyan rég voltunk már… Végülis csak ősszel hazafelé, Horvátországból ugrottunk be legutóbb. Na, de olyan rég volt az is… Meg a hegyek, meg a kirándulások. Meg meg meg. Jólvan, menjünk.

Szezonkezdésnek végülis nem rossz. Szokásos Bled, majd Bohinj, természetesen mindkét település melletti tavat valamilyen formában körbejártuk, nem is egyszer. Sőt a bledi tóban egy futókör után meg is mártóztam, olyan jó időnk volt! A bohinji tótól nem messze rövid kirándulással elérhető egy fantasztikus vízesés, a Száva-vízesés, mindenkinek ajánlom, megéri felcaplatni!

A pár napos kiruccanásba még az is belefért, hogy a Triglav nemzeti parkot körbe kocsikázzuk, útba ejtve a Kozjak-vízesést a Soca folyó völgyében. Ez még nekünk is új volt, viszont felkerült a visszatérésre kijelölt úticélok közé, remek kirándulóhely lévén. 

Hazafelé útbaejtettük Nagykanizsát, ahol véletlenül egy szuper Republic koncerten is részt vehettünk az esős idő ellenére. Másnap a hatalmas bolhapiacon vettünk a kislányunknak egy gyerekbringát, mert az mindig jót tesz a léleknek. Mielőtt Budapestnek vettük volna az irányt belefért még egy (kis) Kis-Balaton is, de most már jöjjenek a képek!

Next Post

Previous Post

© 2024 CamperStudio

Theme by Anders Norén